دیوارپوش چوبی

دیوارپوش چوبی

در این مقاله به بررسی انواع دیوارپوش چوبی، دیوارپوش دکوراتیو چوبی، دیوارپوش چوبی ارزان، دیوارپوش چوبی پشت تلویزیون، دیوارپوش چوبی مدرن و کلاسیک و موارد مشابه می‌پردازیم. استفاده از متریال چوب به عنوان دیوارپوش چوبی به یکی از ترندهای روز تبدیل شده و زیبایی محیط پیرامون و خانه شما را دوچندان خواهد‌کرد. در ادامه به معرفی بیشتر انواع دیوارپوش چوبی می‌پردازیم.

دیوارپوش چوبی کلاسیک

انواع دیوارپوش چوبی

طراحی دیوارپوش چوبی برای دیوار مکان‌های متفاوت از قبیل، خانه، محل کار، نمایشگاه، رستوران و غیره متفاوت بوده و هر مکان دیوارپوش چوبی مخصوص به خود را می‌طلبد. از انواع آن مدرن و کلاسیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

دیوارپوش چوبی ترمووال

دیوارپوش چوبی ترمووال در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و با ضخامت‌های متنوع در عرض الوار، جهت پوشاندن دیوارهای بخش‌های مختلف خانه، محیط کار یا هر مکان دیگری طراحی و ارائه می‌شود. این نوع در دو مدل ترمووال چوبی با روکش چوب (روکش چوب بلوط) و ترمووال چوبی با روکش pvc موجود است. البته نوع دیگری از ترمووال نیز وجود دارد که به صورت کامل از جنس پی وی سی بوده و در تهیه آن هیچ چوبی به‌کار نرفته‌است. چنانچه نیازمند اطلاعات بیشتری در رابطه با ترمووال چوبی و ترمووال پی وی سی هستید می‌توانید با ورود به صفحه ترمووال و مطالعه کامل آن اطلاعات خود را در رابطه با انواع ترمووال کامل کنید.

دیوارپوش چوبی ام دی اف

این نیز از نوع چوب یا ام دی اف بوده و به صورت پانل‌های طولی با جنس MDF و رنگ بندی‌های متنوع تولید می‌شوند. این نوع دیوارپوش های پی وی سی و ام دی اف بیشتر در مکان‌های تجاری و اداری استفاده شده اما انواع خاصی از آنها در طرح‌ها و رنگ‌های متفاوت نیز به عنوان دیوارپوش اتاق خواب یا  پشت تلویزیون به کار می‌روند.

این محصول از الیاف فشرده تهیه و با بهرمندی از چسب و حرارت، سفت و متراکم شده است. در واقع می‌توان گفت این دیوارپوش چوبی سفید شبیه به مدل ام‌دی‌اف است با این تفاوت که مقاومت و کیفیت بالاتری دارد، بر این اساس در مقابل فشار نیز عملکرد مناسبی از خود نشان داده و برای استفاده در فضاهای پرتردد به گزینه ایده‌آلی تبدیل شده است. بعضی از مدل‌های آن ضدخش بوده و حتی عایق صدا و حرارت نیز به حساب می‌آیند. این دیوارکوب چوبی تزیینی برای فضاهای رسمی و مسکونی مناسب بوده و در نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیوارپوش ترمووود

این نوع دیوارپوش چوبی ترمووود همانطور که از نام آن پیداست از جنس چوب ترمو می‌باشد که پس از قرار گرفتن در معرض حرارت و تبخیر آب درون بافتی، در مقابل حرارت بالا و نفوذ حشرات مقاوم می‌شود. از دیوارپوش‌های ترموود هم برای نماهای داخلی و هم برای نماهای خارجی و کف تراس، روف گاردن و اطراف استخر و غیره استفاده می‌شود. دیوارپوش ترموود به صورت پانل ترمووود یا تایل ترمو وود تهیه و ارائه می‌شود.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  سقف کاذب تایل معرق (cnc)

دیوارپوش چوبی پلاست

این مدل از پنل چوبی دیواری از متریال بازیافتی چون الیاف چوب و مواد پلیمری تهیه شده است، همین موضوع سبب شده تا نسبت به چوب طبیعی استحکام بیشتری در برابر ضربه و خش از خود نشان بدهد. نگهداری آسانی دارد و نیاز نیست آن را روغن‎کاری کنید. در مقابل نور مستقیم خورشید و تغییر دما در فصول مختلف سال مقاومت زیادی دارد. از جمله مزایا و معایب دیوارپوش چوبی باید گفت که نصب سریع و آسانی داشته اما قیمت نسبتا بالایی دارد. همچنین به دلیل ساختار منحصر به فرد با خرید چوب پلاست می‌توانید زیبایی محیط‌هایی چون استخر را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

 

دیوارپوش چوبی بید بورد

این نوع دیوارپوش های چوبی که با نام Bead board شناخته شده و نسبتا جدید می‌باشند به صورت پنل‌های عمودی چوبی ساخته شده و به صورت موازی در کنار یکدیگر قرار گرفته و نصب می‌شوند. به طوری که بین آنها شیار‌ها و برامدگی‌های کوچک قرار دارد. این نوع بیشتر در قسمت پایینی دیوار قرار گرفته و بیشتر در مکان‌های با تردد بالا مانند راهرو و سالن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیوارپوش چوبی بیدبورد از دیوار در مقابل برخورد محکم و مستقیم اشیا و آلودگی‌های احتمالی محافظت می‌کند. البته انواع پی وی سی و وینیلی این نوع دیوارپوش‌ها نیز موجود می‌باشد.

دیوارپوش شیپ لپ

این نوع دیوارپوش نیز از جنس چوب بوده و با نام دیوارپوش کشتی نیز شناخته می‌شود. از این نوع دیوارپوش‌ها در بدنه بیرونی کشتی‌ها استفاده می‌شده است. مقاومت در برابر رطوبت، ماندگاری بالا و زیبایی از دلایل استفاده این نوع چه در بدنه کشتی و چه در نماهای داخلی ساختمان‌ها می‌باشد.
دیوارپوش شیپ لاپ به صورت فرورفتگی‌های متناوب افقی یا عمودی بر روی دیوار مدنظر نصب می‌شود.

فروش عمده دیوارپوش چوبی

فروش دیوارپوش چوبی به صورت عمده و با قیمت همکاری برای همکاران با ارائه کارت ویزیت امکان‌پذیر می‌باشد.

دیوارپوش چوبی ارزان قیمت

با افزایش تنوع در انواع خصوصا دیوارپوش‌ فومی و چوبی ممکن است بعضی از افراد به دنبال دیوارپوش چوبی ارزان قیمت باشند. از جمله دیوارپوش‌های چوبی ارزان قیمت می‌توان به انواع دیوارپوش چوبی MDF که به صورت پانل‌های عمودی یا عرضی تهیه می‌شوند اشاره کرد.

این نوع  از قیمت مناسبی برخوردار بوده و می‌تواند جزو دیوارپوش های ارزان قیمت به حساب بیاید. توجه به این نکته الزامی است که دیوارپوش های چوبی به علت اینکه مستقیما از چوب طبیعی تهیه می‌شوند به صورت کلی قیمت بالاتری نسبت به خیلی از دیوارپوش‌های دیگر دارند.

نصب دیوارپوش چوبی

نصب دیوارپوش چوبی ممکن است به طرق متفاوتی صورت بگیرد. برای مثال نصب  ترمووال از طریق چسب و میخ بادی انجام می‌شود. یا نصب انواع ترموود هم اکثرا به همین روش انجام می‌شود. نصب دیوارپوش‌های چوبی سبک‌تر مانند دیوارپوش ام دی اف ممکن است فقط به وسیله چسب پلی اورتان انجام شود.

نصب و اجرا انواع دیوارپوش

در هر صورت توجه به این نکته که نصب انواع دیوارپوش‌های چوبی باید توسط متخصص نصب ماهر و مجرب انجام شود بسیار ضروری است.
مجموعه دکورد دارای تیم حرفه‌ای جهت نصب انواع دیوارپوش، خصوصا انواع دیوارپوش چوبی می‌باشد.

مراحل اجرای دیوارپوش چوبی

برای نصب دیوارپوش های چوبی  توجه به نکات زیر الزامی است.

  • محاسبه دقیق متراژ دیوارپوش مورد نیاز و محاسبه مساحت دیوار
  • برش دقیق دیوارپوش‌های چوبی و اندازه گیری آنها و استفاده از ابزارالات مرتبط با نصب هر نوع دیوارپوش چوبی
  • توجه به زیرسازی دیوار مورد نظر در صورت نیاز به زیرسازی
  • توجه به نصب اصولی قرنیزها پس از اتمام نصب دیوارپوش
پیشنهاد ما برای مطالعه:  جدیدترین طراحی دیوار پذیرایی با چوب

طرح های دیوارپوش چوبی

دیوارپوش‌های چوبی چه از نوع ترمووال یا ترمووود باشد یا از جنس ام دی اف دارای طرح‌های بی‌شمار در رنگ‌های متنوع است. برای مثال ترمووال با طرح‌های الواری با ضخامت کم یا زیاد همچنین می‌تواند از الوارهای ساده یا گره دار تشکیل شده باشد. طیف رنگی طوسی، رنگ چوب، فندقی، قهوه‌ای، سبز، سورمه‌ای، سیاه یا سفید و غیره نیز رنگ‌هایی است که هر یک از این دیوارپوش‌ها می‌توانند داشته باشند.

دیوارپوش چوبی جدید

از دیوارپوش‌های چوبی جدید که در سال‌های اخیر به ترندهای روز دنیا تبدیل شده‌اند می‌توان به دیوارپوش ترمووال، ترمووود، ویکتوریان، بیدبورد، شیپ لپ، وودوا و دیوارپوش چوبی برجسته اشاره کرد. هریک از این با توجه به طرح و رنگ و ضخامت و مدل نصب کاربردهای مخصوص به خود را دارند.

برای مثال از دیوارپوش چوبی ترمووال هم برای محیط کار، دیوارپشت میزکار، محیط لابی، دیوارپشت تلویزیون، دیوار پشت تخت خواب و غیره می‌توان استفاده کرد. یا از دیوارپوش ترمووود بسته به نوع آن S یا D بودن می‌توان برای نماهای داخلی یا خارجی به کار برده‌شود.

همچنین از دیوارپوش ویکتوریان و برجسته Raised Panel می‌توان برای دیوار سالن نهارخوری یا پذیرایی و نشیمن و حتی دیوار پشت تخت خواب و تلویزیون نیز استفاده کرد.

مدل ویکتوریان و برجسته از پانل‌های مربعی چوبی که طرح‌های متنوعی شبیه به قاب داشته و بر روی دیوار به صورت تکرار الگوهای یکنواخت و در کنار یکدیگر بر روی دیوار نصب می‌شوند. همچنین پس از نصب می‌توان دیوار و پانل‌های چوبی را با یک رنگ یکدست رنگ‌آمیزی کرد. به طوری که پنل‌های چوبی به صورت بخشی از دیوار درمی‌آیند اما به صورت برجسته‌تر از دیوار اصلی.

نوع دیگری از دیوارپوش‌های چوبی جدید که باید به آن اشاره شود دیوارپوش چوبی وودوا می‌باشد. این نوع دیوارپوش چوبی از قطعات چوبی کوچک با طول و عرض ۲۰*۵ cm و ضخامت های ۲، ۴ و ۶ میلیمتر موجود بوده و برای پوشش دهی هر متر مربع ۱۰۰ قطعه از این دیوارپوش‌های چوبی وودوا در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. این نوع از چوب طبیعی بوده و آلمانی می‌باشند. دیوارپوش‌های چوبی وودوا نصب راحتی داشته و دوام و ماندگاری بالا و نظافت آسانی نیز دارد. بیشترین کاربرد این نوع دیوارپوش‌ها به صورت طراحی دکوراتیو بوده و در قسمت بالای شومینه‌ها یا مکان‌های مشابه به آن به‌کار می‌رود.

دیوارپوش چوبی اتاق خواب

از تمام دیوارپوش های چوبی نام برده شده می‌توان برای دیوار اتاق خواب استفاده کرد. از این دیوارپوش های چوبی نه تنها برای دیوار اتاق خواب بلکه برای دیوار پذیرایی، راهرو، پشت تلویزیون و حتی مکان‌های اداری و تجاری نیز می‌توان استفاده کرد و زیبایی طبیعی چوب را به محیط پیرامون بخشید.

مزایا و معایب دیوارپوش چوبی

از مزایای انواع دیوارپوش چوبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • زیبایی منحصر به فرد و طبیعت و گرمای چوب
  • ماندگاری و دوام بالا
  • نصب نسبتا راحت
  • نگهداری و نظافت نسبتا آسان
  • امکان نورپردازی دیوارپوش ها و زیباتر کردن محیط
  • تنوع بالا در طرح، رنگ و مدل
  • استفاده از سبک کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن توسط پوشاندن دیوارها با انواع دیوارپوش چوبی

اما استفاده از دیوارپوش های چوبی به جز مزایا ممکن است معایبی هم به همراه داشته باشد. از معایب احتمالی استفاده از دیوارپوش چوبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قیمت نسبتا بالاتر نسبت به سایر دیوارپوش ها
  • عدم قابلیت استفاده از دیوارپوش های چوبی در محیط‌های کم نور (زیرا محیط را تاریکتر و کوچکتر نشان می‌دهد)
  • حساسیت به مواد شوینده و رطوبت
  • اثرات زیست تخریبی به علت قطع کردن درختان
پیشنهاد ما برای مطالعه:  20 ایده جذاب برای دکوراسیون دیوار پشت تلویزیون و تی وی وال

کاربردهای دیوارپوش چوبی

در پاسخ به سوال کاربرد دیوارپوش چوبی چیست باید بگوییم که این وسیله در فضاهای داخلی، عمومی و تجاری عملکرد مناسبی از خود نشان داده و به همین دلیل امروزه توانسته طرفدران بسیار زیادی دارد. از جمله بهترین کاربردهای پنل دیوار پوش چوبی باید به موارد زیر اشاره داشته باشیم.

·  کافه و رستوران‌ها

·  فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها

·  دفاتر، ادارات و شرکت‌ها

·   محل برگزاری همایش‌ها

·  تراس یا روف گاردن

·   استخرها و سونا

·  دکوراسیون داخلی منازل

· فضاهای باز چون باغ و حیاط

قیمت دیوارپوش چوبی

قیمت دیوارپوش چوبی چه از نوع دیوارپوش چوبی ترمووال، دیوارپوش چوبی MDF و دیوارپوش چوبی ترمووود در صفحات مربوط به هریک از این دیوارپوش‌ها آورده‌شده‌است. جهت خرید هریک از این دیوارپوش‌ها و مشاهده طرح‌ها می‌توانید از طریق لینک‌های زیر به صفحات دسترسی داشته باشید.

خرید دیوارپوش چوبی

خرید دیوارپوش چوبی به صورت جزئی و کلی، خرید حضوری و آنلاین از مجموعه دکورد امکان‌پذیر می‌باشد. جهت خرید آنلاین انواع دیوارپوش چوبی از جمله دیوارپوش ترمووال، دیوارپوش ترمووود و دیوارپوش ام دی اف با ورود به صفحات مدنظر، پس از انتخاب محصول و افزودن به سبدخرید می‌توانید سفارش خود را ثبت کرده و محصول را خریداری کنید.

خرید دیوارپوش چوبی

نکات مهم خرید دیوارپوش چوبی

به منظور تهیه و خرید دیوارپوش چوبی توصیه می‌شود به فاکتورهای مختلفی توجه داشته باشید تا محصول مورد نظر به بهترین شکل پاسخگوی نیازتان باشد. بر این اساس در ابتدا موارد زیر را به دقت مورد بررسی قرار دهید.
۱. در انتخاب دیوارپوش چوبی کلاسیک به نوع فضا دقت داشته باشید. اگر فضا مرطوب باشد به دنبال مدل پلاست یا ترمووود باشید.
۲. محصول خریداری شده می‌بایست با لوازم منزل هماهنگی داشته باشد در غیر این صورت از زیبایی محیط می‌کاهد.
۳. پنل دیوار پوش چوبی باید از متریال مرغوب و درجه یک تهیه شده باشد تا به مرور زمان کیفیت خود را از دست ندهد.
۴. به نحوه اجرای دیوارپوش چوبی نیز توجه کنید، محصولات دارای شیار اصولا فرآیند نصب آسان‌تری داشته و در زمان کوتاه روی دیوار تعبیه می‌شوند.

سوالات متداول

آیا دیوارپوش چوبی ضدآب است؟

برخی از مدل‌های این محصول به سبب نوع متریال و ساختاری که دارند در برابر رطوبت از خود مقاومت زیادی نشان داده و ضدآب هستند. البته بهتر است این موضوع را پیش از خرید مورد بررسی قرار دهید.

نحوه شستشوی دیوارپوش چوبی به چه صورت است؟

اگر محصول دارای روکش پی‌وی‌سی باشد قابلیت تمیز کردن با دستمال نم‌دار را فراهم کرده است. مدل‌هایی که تنها از چوب طبیعی تهیه شده‌اند اغلب به مراقبت بیشتری نیاز داشته و نباید به طور مستقیم با آب تماس داشته باشند.

طول عمر دیوار پوش‌های چوبی چقدر است؟

این مدل از دیوارکوب اگر کیفیت کافی را داشته و در فضای مناسب بکار گرفته شود طول عمری برابر با ۱۰ الی ۳۰ سال خواهد داشت. البته نحوه نگهداری نیز در این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

آیا دیوارپوش چوبی در برابر حرارت مقاوم است؟

دیوارکوب‌های چوبی اگرچه در برابر حرارت مقاوم هستند اما در مقابل شعله مستقیم توانی ندارند. برخی مدل‌‌ها مثل ترمووود یا چوب پلاست عملکرد بهتری در این زمینه از خود نشان داده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید