تفاوت قرنیز پی وی سی و ام دی اف

تفاوت قرنیز پی وی سی و ام دی اف

قرنیز پی وی سی از ماده ی پلی وینیل کلراید تشکیل شده و دارای خواص ضد آب می باشد. این نوع قرنیز از نظر ظاهری تنوع بالایی دارد. اما قرنیز های ام دی اف از نئوپان چوبی با اعمال فشار و حرارت تولید می شوند. قرنیز های MDF اغلب دارای ظاهر طبیعی چوب هستند.

قرنیز PVC: این نوع قرنیز به خاطر ماده ای که از آن ساخته می شود مقاومت به رطوبت و آب بیشتری دارد. این ویژگی، قرنیز های پی وی سی را برای استفاده در محیط های مرطوب مناسب تر می داند. این نوع قرنیزها هنگام قرار گرفتن در دمای بالا یا آتش سوزی ماده سمی از خود تولید نمی کنند. قرنیز های PVC به راحتی قابل تنظیم و تغییر شکل هستند و در طرح ها و رنگ های متنوع در دسترس می باشند.

قرنیز پی وی سی

قرنیز MDF: قرنیز های MDF قابلیت شکل دهی کمتری دارند و بیشتر به صورت صاف و یکنواخت هستند. با این حال به خاطر صفحه بندی روان و صاف آنها، معمولا برای تزئین داخلی منازل استفاده می شوند. قرنیز های ام دی اف دارای قابلیت ایجاد طرح بوده و بیشتر در محیط هایی که کفپوش از نوع پارکت است استفاده می شود. نصب این نوع از قرنیز آسان بوده و و قیمت آن به ضخامت و روکش آن بستگی دارد.

قرنیز ام دی اف

نقاط قوت و ضعف قرنیز PVC

قرنیز PVC دارای مقاومت و دوام بیشتری در برابر آب و رطوبت بوده و جهت نصب در مناطق و مکان های مرطوب بسیار پرکاربرد است. نظافت قرنیز پی وی سی بسیار راحت است و نیاز به مراقبت و نگهداری کمتری دارد. این نوع قرنیز در برابر ضربه و خط و خش مقاوم بوده و شاید یکی از نقاط ضعف قرنیز های پی وی سی مقاومت پایین آنها در مقابل نور خورشید و تغییر رنگ آنها باشد. 

نقاط قوت و ضعف قرنیز MDF

قرنیز MDF جنبه تزئینی داشته  و به محیط ظاهری زیبا و شیک می بخشد. قرنیز های ام دی اف ظاهر طبیعی تری دارند و گرما و زیبایی چوب را منعکس می کنند. این نوع قرنیز در برابر رطوبت، نسبت به قرنیز های پی وی سی ضعیف تر می باشد. قیمت نهایی قرنیز به ارتفاع، ضخامت، کیفیت ساخت و نوع قرنیز و کشور سازنده بستگی دارد.

قرنیز

کاربرد قرنیز پی وی سی و ام دی اف:

قرنیز PVC در محیط هایی که کفپوش از جنس سنگ، سرامیک، لمینیت یا پارکت است قابل استفاده می باشد.

قرنیز MDF نیز در کنار تمامی این نوع کفپوش ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما باید به این نکته توجه کرد که بهتر است از قرنیز  ام دی اف با قطر 8 میلی متر در محیط هایی با کفپوش سنگ و سرامیک و از قرنیز ام دی اف با قطر 16 میلی متر در محیط هایی با کفپوش لمینیت و پارکت استفاده کرد.

البته توجه داشته باشید که اگر کفپوش از جنس پارکت یا لمینیت است بهتر است از قرنیز ام دی اف استفاده شود. زیرا در اینصورت تطابق بین کفپوش و قرنیز از لحاظ جنس متریال بیشتر رعایت می شود.

قرنیز

قیمت قرنیز پی وی سی و ام دی اف

همانطور که گفته شد عوامل متعددی بر قیمت قرنیز تاثیرگذار است. قیمت قرنیز بر حسب شاخه بوده وانواع متنوع قرنیز های PVC وMDF در مجموعه دکورد موجود می باشد. قیمت هرشاخه بر اساس نوع به این قرار می باشد:

قیمت هرشاخه قرنیز PVC از 70,000 تومان تا 250,000 تومان

قیمت هر شاخه قرنیز MDF از 115,000 تومان تا 150,000 تومان

در نهایت برای انتخاب مناسب ترین نوع قرنیز باید نیازها، محیط استفاده، نوع کفپوش، سلیقه شخصی و بودجه مالی خود را مدنظر قرار دهید.

بهتر است برای خرید قرنیز، که یکی از پرکاربردترین متریال ها در طراحی داخلی ساختمان است از معتبرترین شرکت های ارائه دهنده ی فروش و خدمات بهره بگیرید. مجموعه دکورد با اعتبار و سابقه چندین ساله جهت فروش، خدمات نصب و مشاوره رایگان انتخاب بهترین قرنیز در کنار شما عزیزان است.

2/5 - (1 امتیاز)

ماربل شیت

ترمووال

کفپوش

دیوارپوش منعطف

انواع سقف کاذب

انواع قرنیز

ثبت سفارش و مشاوره رایگان

سبد خرید